Ramona, kleding zat gauw weer fijn.

Succes Ramona

Ramona, kleding zat gauw weer fijn.

Altijd al worstelde ik wat met mijn gewicht. Ik hoefde maar naar eten te kijken en de kilo’s vlogen eraan. Na een geweldig PowerSlim voorbeeld besloot ik de afvalrace ook op te starten. De weegschaal bleef immers omhoog kruipen. Ik heb een afspraak gemaakt bij Body Slim Bergeijk en na een paar dagen kon ik al bij Nicole terecht. Bij een onbekend iemand op de weegschaal gaan staan, wat een straf! Maar…, Nicole stelt je op je gemak en al gauw vond ik het een stuk minder eng.

Na een uitgebreide uitleg ging ik de deur uit met een startpakket om vol goede moed te beginnen aan het PowerSlim avontuur. Het startpakket was ideaal om mee te beginnen, er zit van alles wat in en zo heb ik de producten een beetje leren kennen. Natuurlijk zaten er ook dingen bij die ik niet lekker vond, maar het overgrote deel van de producten vond ik echt lekker. Wie had ooit gedacht dat je met afvallen wel gewoon van alles mag eten en nog smakelijk ook?! Al gauw gingen de kilo’s eraf en zat kleding weer fijn (om uiteindelijk te gaan slobberen…, maar hey dat is een goed excuus om te winkelen). Na drie maanden was het gestelde doel bereikt, dus tijd om weer op te bouwen. Inmiddels heb ik de laatste fase bereikt en blijf nog steeds wat afvallen.

Door de weken heen heb ik van Nicole veel tips gehad over wat ik wel en niet mocht eten. Nu moet het echt een gewoonte gaan worden.

Ik heb echt al zo veel leuke en goede reacties gehad. Mensen die dachten dat het helemaal niet nodig was om zoveel af te vallen en dat ik het nooit vol zou houden. Heel Ā leuk om dan nu de complimentjes te horen! Het is me ook helemaal niet tegengevallen hoe alles is gegaan, natuurlijk heb ik tussendoor ook mijn dipjes gehad. Maar met de steun en aanmoedigende woorden van mijn coach Nicole kwam ik er elke keer weer doorheen en uiteindelijk met het resultaat dat ik nu bijna 18 kilo kwijt ben!

Ik raad PowerSlim echt aan voor iedereen die graag wat kilo’s kwijt wil. Ik ben echt geen doorzetter als het op afvallen aankomt, dus als ik het kan, kan iedereen het! Ik ben een aantal mensen dankbaar maar in het bijzonder mijn coach Nicole voor de hulp en steun die ik gekregen heb en nog steeds krijg!

 

Ramona Meulendijks

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY