Afvallen in Oss

Afslankstudio Body Slim Oss

In het kantoorpand de Maasvallei in Oss, aan de Raadhuislaan 25A is onze praktijk in gevestigd op de eerste etage.

Wil jij dit jaar ook zelfverzekerd over het strand lopen?

Afvallen gaat vaak alleen over hoeveel kilo’s je wil verliezen in hoeveel tijd, niet zo motiverend. Ieder lichaam is immers anders. Bovendien: wat wil jij nu echt? Luchtige zomertopjes dragen? Strandvoetballen met je zoontje? Dat leuke mouwloze jurkje aantrekken? Of gewoon een gezonder lichaam en levensstijl?

Ben je zelf al begonnen met opletten of heb je eerdere diëten gevolgd maar ben je weer aangekomen? Laat ons je helpen. Samen met jou gaan we jouw streefgewicht halen EN behouden. Dit keer gaat het je lukken!

Wat houdt ons afslankprogramma in?

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer andere volop genieten van lekkere dingen.  Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. Body Slim biedt dat steuntje samen met het uitgebreide assortiment van PowerSlim.

PowerSlim is geen dieet. Het is een manier van leven waarbij e niet minder gaat eten maar anders. 5 tot 6 eetmomenten per dag en s’avonds eet je lekker met je gezin mee alleen dan geen aardappels en pasta. De producten bestaan uit biologisch, hoogwaardige eiwitten, hierdoor blijft je spiermassa behouden en de stofwisseling hoog en voorkom je het gevreesde jojo-effect. Door de snelle resultaten blijf je gemotiveerd en krijg stap voor stap een gezond voedingspatroon.

 Lees hier een van de succesverhalen

Campagne_voorjaar_2016

Had je altijd al overgewicht? Ik ben van kleins af aan altijd veel te zwaar geweest. In de pubertijd werd het gelukkig wat minder, maar te zwaar was ik nog steeds. Na 2 zwangerschappen is het helemaal bergafwaarts gegaan! Ik ben in 3 jaar tijd ruim 30 kilo aangekomen.

Wanneer kwam de omslag? Ik was het zat. Ik wilde een fitte moeder zijn. Mijn moeder heeft al vaker een hartinfarct gehad en ik wilde het risico op hart- en vaatziekten bij mij zeker verlagen. Daarnaast leefde ik bourgondisch en gooide ik er met de pet naar. Met alles wat ik deed kreeg ik het warm. Ik schaamde mij zo dat ik mijn dochtertje niet eens naar school durfde te brengen. Ik kreeg vaker last van hyperventilatie en ik zat het liefst de hele dag binnen. Ik voelde mij echt te min.

Zal je op gewicht blijven denk je? Ik ben nu bijna een half jaar op gewicht. Mijn coach heeft mij een gezond voedingspatroon aangeleerd. Ik weet nu hoe ik dit gewicht kan blijven vasthouden. Ik ben niet dik meer, maar vol slank. En daar ben ik trots op! En dat is het enige wat telt.

Maak NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

 Wil je tips en informatie van ons ontvangen? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.