Over ons

Over Body Slim

Nicole-Verbeek-Body-SlimMensen met overgewicht voelen zich zelden op hun gemak in afslankstudio’s. Het is al een hele stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets aan je overgewicht te gaan doen! Body Slim heeft diverse vestigingen:  in Dommelen, Bergeijk, Geldrop en Uden. Kennis van zaken over deze afslankmethode heb ik opgedaan door eigen ervaringen en het werken met het product. Ik ben werkzaam op het hoofdkantoor van PowerSlim en krijg daardoor ook continu alle nieuwe ontwikkelingen mee. Ik ben eerst begonnen met het begeleiden van vriendinnen en daar zag ik de verbluffende resultaten! Uiteraard word ik elk jaar opnieuw gecertificeerd.

Hoe fijn is het om werk te doen waarmee je mensen weer helemaal op ziet bloeien en weer zelfverzekerd ziet worden, DAT is mijn doel!! Mensen die niet meer snurken, van de medicatie af zijn in verband met een te hoge bloeddruk of cholesterol en zelfs afstand kunnen doen van het slaapapneuapparaat. Daar doe ik het als voedingsconsulente voor!

Ik wil graag dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en geen last hebben van een schaamtegevoel. Omdat ik de begeleiding erg belangrijk vind, gebeurt dit bij mij één op één en ik maak een persoonlijk plan van aanpak. Wekelijks plan ik gratis terugkomsessies om de gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat je ook langdurig succes behaalt. Ook het intakegesprek is uiteraard gratis.

Bij deze methode van afslanken en het juist volgen van ons wetenschappelijk bewezen PowerSlim afslankprogramma blijft de spiermassa behouden, doordat het lichaam de energie uit het opgeslagen vet haalt. Tijdens het afslanken wordt er gewerkt met 3 fasen en elke fase kent vijf tot zes eetmomenten per dag. Door onze goede verspreiding in de Kempen vindt u gemakkelijk een Body Slim center bij u in de buurt.

Voor een afspraak of voor meer informatie mail je naar info@body-slim.nl of bel 06 – 30 15 98 41

 

 

Onze experts

 

Nicole
Eigenaresse en voedingscoach
Please specify image url

Eigenaresse en voedingscoach. Passie voor coachen was er al in de vroegere jaren toen ze af en toe eens sportles gaf. Voeding en gezondheid hebben haar altijd geïnteresseerd en als drukke mama is het voor haar altijd een kunst om makkelijk en  snel een gezonde maaltijd klaar te maken. Met haar enthousiasme weet ze ieder weer gemotiveerd te krijgen en is ze voor velen een echte stok achter de deur. Werkzaam in Dommelen, Bergeijk en Leende.

Evi
Diëtiste
Please specify image url

 

De kunst van gezonde keuzes maken dat is waar zij graag iedereen een handje bij wil helpen! Begeleiden en adviseren, haar doel is dan ook om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan, zodat ze er gewoon weer zin in hebben. Werkzaam in Dommelen en Leende.

Kelly
Voedingscoach
Please specify image url

 

Ik geloof in het belang en de kracht van een behandeling op maat. Iedere cliënt is uniek, heeft een eigen zorgvraag en vraagt daarmee om een andere benadering. Daarnaast kijk ik verder dan alleen de knelpunten in de voeding, zoals het achterhalen van de onderliggende oorzaken van een ongezond voedingspatroon. Ik sta dan ook te popelen om cliënten te helpen.

Neem contact met ons op!