Winterse pastasalade met boerenkool

Winterse pastasalade met boerenkool

Benodigdheden


         (verkrijgbaar in onze webshop)

  • 40-50 g hamreepjes
  • 50 g boerenkool
  • 125 g champignons
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 el truffelolie
  • Peper
  • Zout



Bereiding


Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, hak de knoflook fijn en snipper de ui. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de ui zachtjes aan. Voeg de champignons en boerenkool toe en bak 4-5 minuten mee. Bak ondertussen in een koekenpan de reepjes ham goudbruin in de overige olijfolie. Voeg deze vervolgens, samen met de penne, toe aan de boerenkool en breng op smaak met wat peper, zout en de truffelolie.

Terug naar receptenpagina

Voedingswaarde


Energie

396 Kcal


Vet

23,5


Koolhydraten

10,8 g


Vezels

6,6 g


Eiwitten

33,6 g

Share by: