Salade met gegrilde paprika en
halloumi

Benodigdheden
- 100 g halloumi
- 150 g rode paprika
- 100 g cherrytomaatjes
- 30 g rucola
- ¼ rode ui
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Bereiding
Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaatjes. Besprenkel de paprika met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de paprika en halloumi circa 5 minuten tot er mooie goudbruine strepen ontstaan. Leg de rucola op een bord en verdeel hier de paprika, cherrytomaatjes, rode ui en halloumi overheen. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarde
Energie
496 Kcal
Vet
35,1 g
Koolhydraten
15,5 g
Vezels
5,8 g
Eiwitten
26,6 g