Romige tagliatelle met garnalen

Romige tagliatelle met garnalen

Benodigdheden


  • 150-200 g garnalen
  • 200 g koolraap tagliatelle
  • ½ sjalot
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 el kookroom light
  • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
  • ½ el citroensap
  • 5 g verse peterselie
  • Peper
  • Zout




Bereiding


Kook de koolraap tagliatelle gaar in circa 2-3 minuten. Snipper de sjalot, pers de knoflook en hak de peterselie grof. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de sjalot en de knoflook aan. Voeg de garnalen toe, breng op smaak met peper en zout en bak totdat de garnalen roze en gaar zijn. Voeg de tagliatelle samen met de kookroom toe aan de garnalen en warm een paar minuten door. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Voeg op het laatst de Parmezaanse kaas en het citroensap toe. Garneer met de verse peterselie.

Terug naar receptenpagina

Voedingswaarde


Energie

357 Kcal


Vet

18,1 g


Koolhydraten

8,2 g


Vezels

2,3 g


Eiwitten

37,8 g

Share by: