Pannenkoekjes met gepocheerd ei
en gegrilde asperges

Benodigdheden
- 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
- 1 ei
- 150 g groene asperges
- 10 g rucola
- 1 ½ el olijfolie
Bereiding
Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak er twee kleinere pannenkoekjes van. Breng een pan met water aan de kook. Zet het water, zodra deze kookt, op laag vuur. Maak met behulp van een lepel een draaikolk in het kokende (niet bubbelende) water. Breek het ei en laat rechtstreeks in de draaikolk glijden. Haal het gepocheerde ei er na circa 3-4 minuten met een schuimspaan uit en laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Verhit ondertussen een halve eetlepel olijfolie in een grillpan en gril de asperges circa 4-5 minuten. Serveer de pannenkoekjes met het gepocheerde ei, de groene asperges en rucola.
Voedingswaarde
Energie
357 kcal
Vet
21,3 g
Koolhydraten
8,8 g
Vezels
3,5 g
Eiwitten
31 g