Couscous met romige spinazie
en zalm

Benodigdheden
- 150-200 g zalm
- 50 g couscous
- 150 g verse spinazie
- 1 el kookroom
- 1 tl citroensap
- 1 ½ el olijfolie
- Peper
- Zout
Bereiding
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de zalm tot de gewenste gaarheid. Verhit in een andere pan de rest van de olijfolie en voeg de spinazie en kookroom toe. Bak totdat deze geslonken is. Serveer de couscous met de zalm en spinazie en besprenkel met wat citroensap.
Voedingswaarde
Energie
527 Kcal
Vet
34,5 g
Koolhydraten
14,8 g
Vezels
3,9 g
Eiwitten
37,2 g