Vacustep

De aanleg bij vrouwen in het algemeen zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. Juist daar ontstaat vaak weinig vermindering van centimeters bij sporten of een dieet. Waarom niet? Zoals u misschien weet is de doorbloeding van het bovenlichaam duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam. Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen in het lichaam.

De werking van de VacuStep

Resultaat vacustepDe oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen komt omdat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat de cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats. Ook vraagt het lichaam op dat moment energie. De vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam. De VacuStep is een goedwerkend middel tegen hardnekkige cellulitis.

Kuur

Een VacuStep kuur bestaat uit 20 sessies van 30 minuten. Deze 20 sessies kun je naar keuze afwerken in 4 of 6 weken. Tijdens een sessie zul je 5 minuten warming up doen, 20 minuten workout en 5 minuten cooling down. Belangrijk is tussendoor goed te drinken.

Tarieven

Startkuur van 20 sessies € 180,00

Vervolgkuur van 20 sessies €150,00

Startkuur in combinatie met Power Slim afslankprogramma €150,00

AANBIEDING; 10 SESSIES €75,00

Neem contact met ons op!