Kosten

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat je moet investeren om jouw doel te bereiken. Dit verschilt echter voor iedereen. Naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, hangt dit ook samen met het aantal en soort PowerSlim producten dat je kiest en per dag nodig hebt. Gemiddeld zijn de kosten € 2,75 per eetmoment.

Het starterspakket kost € 159,00 en is voor 8 tot 10 dagen.  Dit pakket laat je kennismaken met het gevarieerde assortiment van PowerSlim. Op deze manier kun je ontdekken wat je lekker vindt en wat bij je levensstijl past. Als het starterspakket op is, koop je gericht de producten die jij wilt. Je moet ongeveer rekening houden met € 70-90 per week in de strengste 1A fase. Let op: hier hoef je bijna geen boodschappen meer bij te doen!

Je kunt ervoor kiezen om ‘s avonds gewoon vlees of vis met groente te eten. Je krijgt van ons een kaart waarop precies staat aangegeven hoeveel en welke soorten vlees, vis en groente je hebben mag.

Als je circa 1 kilo boven je streefgewicht zit, gaan we naar de volgende fase 2A. In deze fase komt het ontbijt van PowerSlim te vervallen en we beginnen  weer rustig met brood, fruit en zuivel. Hierna volgen de andere fases en je hebt steeds minder producten nodig.

PowerSlim is een koolhydraatarm afslankprogramma met een heel breed assortiment en waarbij je persoonlijk begeleidt wordt. Dat is ook de kracht van het programma. Je hebt een stok achter de deur. Wekelijkse kom je terug om je te wegen en om al je vragen te stellen. Wij kunnen alleen goed en gratis begeleiden als het volledige afslankprogramma bij ons wordt gevolgd. Ook als je klaar bent, begeleiden wij je nog een jaar lang gratis! Iedereen kan afvallen, maar daarna begint het pas echt!

Bij interesse wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Ook is het mogelijk om op afstand gecoacht te worden. Uiterst geschikt wanneer je een volle agenda hebt. Informeer hiernaar indien je hierin geintresseerd bent. Wij hebben daar begrip voor en houden graag rekening met je wensen en behoeften. Het bereiken en behouden van het door jou gestelde streefgewicht is hierbij het doel.

Bekijk de aflevering van Beauty+ RTL 4 van Janny en zie hoe zij met het Body Slim afslankprogramma 35 kilo afviel.

 

 

PS00001_PowerSlim-Starterspakket

 

Neem contact met ons op!