Angela, kleren weer aan kunnen die IK wil!

Succesverhaal Angela

Angela, kleren weer aan kunnen die IK wil!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kunnen per persoon verschillend zijn, zie onze disclaimer voor meer informatie.

Op Facebook zag ik een foto voorbij komen van een leeftijdsgenootje die hartstikke veel was afgevallen via Body Slim. Wauw dacht ik, dat wil ik ook. Na al heel mijn leven bezig te zijn met mijn gewicht was nu wel het toppunt bereikt. Ik werd bijna 30 en de kilo’s werden er niet minder op.

Als eigenaresse van een espressobar, Miss Coffee, is het niet makkelijk om af te blijven van al dat lekkers en niet te snaaien tussendoor. Maar nu was ik er klaar mee. Ik wilde ook afvallen en op naar een gezond gewicht en gezond eetpatroon. Deze keer lukt het!

Na mijn eerste gesprek was ik enthousiast om te gaan beginnen. Ik dacht dat je alleen maar moest shaken maar er zijn zoveel producten waar je uit kan kiezen. En je moet 6 keer op een dag eten. 6 keer! Ik heb dus echt nooit honger geleden.

Vol goede moed ben ik begonnen met een duidelijk kookboek en een schema. En de eerste week was ik al veel afgevallen. Dat motiveerde mij zeker om door te gaan en om niet te cheaten. Want anders was dat zonde voor mijn behaalde resultaat. Ik had het niet gedacht, maar ik kon het zelfs gewoon toepassen tussen mijn drukke werkzaamheden door.

Elke week ging ik vol spanning weer terug want ik was superbenieuwd hoeveel ik nu weer afgevallen was. En elke week was ik weer trots als er weer wat af was. En nu heb ik gewoon mijn streefgewicht al bereikt: 19 kilo eraf dankzij het afslankprogramma! En eerlijk gezegd ging het echt heel snel. Nu weet ik wat ik wel en niet kan eten en heb ik nog de begeleiding om het ook zo te houden.

Ik ben echt blij dat ik de stap heb genomen om naar Body Slim te gaan. Want alleen volhouden is het zoveel moeilijker. Ik kan nu weer naar alle leuke kledingwinkels en ik voel me ook weer als mezelf. Als gasten aan mij vragen wat ik heb gedaan zeg ik ook vol trots dat ik naar Body Slim ben geweest en raad ik het ook iedereen aan.

 

 

 

 

 

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY