Karen, het eerste afslankprogramma dat bij mij werkt!

Karen Kock succes Body Slim

Karen, het eerste afslankprogramma dat bij mij werkt!

Ik kan niet zeggen dat ik altijd véél te zwaar ben geweest, maar toch voelde ik me niet helemaal lekker. Ik was ook echt altijd (even) bezig met ‘lijnen’, van het ene dieet naar het andere dieet en zodra ik daar mee stopte kwamen de kilo’s er drie keer zo snel weer aan. Toen ik vroeg aan mijn vriendin welk dieet ze volgde omdat ze er zo fantastisch uitzag, kreeg ik de verhalen van PowerSlim te horen. Toen ik hoorde en zag hoe goed en snel het werkte bij haar, besloot ik er ook voor te gaan! Al gauw had ik een afspraak met Nicole van Body Slim Bergeijk gemaakt.

De producten zorgen ervoor dat ik echt geen hongergevoel heb en daarnaast vind ik de producten ook nog eens erg lekker! Gewoon smullen, die chocoladerepen en die wafels. Mijn doel was 7 kilo kwijt raken. Maar het ging zó goed dat ik al na 3 maanden 9,5 kilo kwijt was. Dit wil ik nu zo houden en het kost me totaal geen moeite. En vooral de maandelijkse controle, is voor mij echt een stok achter de deur.

Voor mij is PowerSlim HET afslankprogramma en ik raad het dan ook iedereen aan die graag, zonder moeite en toch lekker eten, kilo’s kwijt wil raken!

Groet,

Karen Kock

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY