Afvallen bij Body Slim

Weg met die vakantiekilo’s

Heb jij ook genoten van een heerlijke vakantie, maar heb je jezelf toch een beetje laten gaan met wijn en lekker eten? Je gewicht in balans houden tijdens de vakantie is vaak lastig doordat je te maken hebt met allerlei verleidingen die moeilijk zijn te weerstaan. Zodra je bij thuiskomst op de weegschaal stapt kan dit wat tegenvallen. 

 

Ben je zelf al begonnen met opletten of heb je eerdere diëten gevolgd maar ben je weer aangekomen? Laat ons je helpen. Samen met jou gaan we jouw streefgewicht halen EN behouden.  Dit keer gaat het je lukken!

 

Sara voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Succesverhaal van Karin Schrijver:

Zo gezegd zo gedaan, kwam ik met lood in mijn schoenen op deze eerste afspraak aan. Wetende dat die weegschaal wacht….en ik in mijn hoofd echt nog niet klaar was voor die onvermijdelijke confrontatie! Maar wat ik eigenlijk al heel lang wist werd bevestigd: “Véél te zwaar!”

Heel enthousiast en vriendelijk werd ik ontvangen en meteen gerustgesteld. “De eerste stap in de goede richting is gezet!” Mijn coach vertelde heel enthousiast over het programma,  de producten, de resultaten en ik luisterde aandachtig. Dus na één week ging ik vol verwachting weer terug naar mijn coach voor het eerste weegmoment! Wat was ik blij: in één week tijd al een stap verder! Fantastisch!

Ik ben de eerste weken echt fluitend door gekomen, ik heb geen moment honger gehad, heb geen zin gehad om de snoeptrommel of een zak chips open te trekken, had het gevoel dat ik fitter en energieker was dan ooit en heb ik heerlijk gegeten én gesnoept! En geloof het of niet na, de eerste maand was ik al super goed op weg! Nou moet ik ook doorgaan was mijn reactie, het begin is gemaakt, nu maak ik het ook af!

Nu,  meer dan twee jaar later, ben ik al een jaar lang op mijn streefgewicht en zit ik er zelfs iets onder! Ik weet nu hoe ik gezond kan eten en mijn gewicht blijft stabiel!

“Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!”

Neem contact met ons op!

 

Wat houdt ons afslankprogramma in?

Je gaat onze producten niet minder eten maar anders. Je normale eten wordt tijdelijk vervangen door de producten. GEEN SHAKES, Wij bieden hoogwaardige producten die gezoet zijn met stevia. Hierbij kun je denken aan brood, crackers, muesli, dessert, wafels, repen, pasta etc.  Heb je geen tijd of ben je veel onderweg hebben we kant en klare smoothies.

Door de hoge eiwitinname blijft juist je spiermassa en energie behouden zodoende dat je geen jo jo effect krijgt. Met het avondeten mag je gewoon een stuk vlees/vis met groente eten. Je ontvangt van ons een kaart met hierop aangegeven wat je mag hebben.

 

Producten PS

Neem contact met ons op!

Afvallen bij Body Slim, wie zijn wij?

Mijn naam is Nicole Verbeek, gecertificeerd voedingscoach en ik werk op het hoofdkantoor van PowerSlim.  Al ruim 9 jaar begeleid ik met veel plezier en passie cliënten naar hun streefgewicht! Door verschillende trainingen en workshops weet ik mijn cliënten goed te coachen en te adviseren. Afvallen moet geen straf zijn!

We kunnen het blijven herhalen: “Afvallen kan iedereen maar daarna begint het pas echt”. Juist door  intensieve begeleiding doen wij er alles aan dat het gewicht stabiel blijft.  Iedereen die het afslankprogramma bij ons heeft gevolgd krijgt een jaar lang gratis na begeleiding.

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk.
Zeker wanneer andere volop genieten van lekkere dingen.
Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen.

Body Slim biedt dat steuntje samen met het uitgebreide assortiment van PowerSlim. We maken voor jou een voedingsschema op maat.

Nicole

 

Ook samen aan de slag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Wij zijn
gevestigd in Valkenswaard, Bergeijk, Geldrop en Uden.

 

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Afslankstudio Body Slim

Wil je tips en informatie van ons ontvangen?
Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.