Afvallen bij Body Slim

Wil jij dit jaar ook net wat zelfverzekerder over het strand lopen?

Afvallen gaat vaak alleen over hoeveel kilo’s je wil verliezen in hoeveel tijd, niet zo motiverend. Ieder lichaam is immers anders. Bovendien: wat wil jij nu echt? Luchtige zomer topjes dragen? Strandvoetballen met je zoon? Dat leuke mouwloze jurkje aantrekken? Of gewoon een gezonder lichaam en levensstijl?

Ben je zelf al begonnen met opletten of heb je eerdere diëten gevolgd maar ben je weer aangekomen? Laat ons je helpen. Samen met jou gaan we jouw streefgewicht halen EN behouden.  Dit keer gaat het je lukken!

Zomer campagne

 

 

 

 

 

 

 

Succesverhaal van Karin Schrijver: Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om , ik moest namelijk weer in badkleding. Ik besloot te starten met PowerSlim. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen.

Ik vond het programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Ik heb mijn doel bereikt en voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden.

Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.

Wat houdt ons afslankprogramma in?

Je gaat onze producten niet minder eten maar anders. Je normale eten wordt tijdelijk vervangen door de producten. GEEN SHAKES, Wij bieden hoogwaardige producten die gezoet zijn met stevia. Hierbij kun je denken aan brood, crackers, muesli, dessert, wafels, repen, pasta etc.  Heb je geen tijd of ben je veel onderweg hebben we kant en klare smoothies.

Door de hoge eiwitinname blijft juist je spiermassa en energie behouden zodoende dat je geen jo jo effect krijgt. Met het avondeten mag je gewoon een stuk vlees/vis met groente eten. Je ontvangt van ons een kaart met hierop aangegeven wat je mag hebben.

 

Producten PS

Afvallen bij Body Slim, wie zijn wij?

Mijn naam is Nicole Verbeek, gecertificeerd voedingscoach en ik werk op het hoofdkantoor van PowerSlim.  Al ruim 9 jaar begeleid ik met veel plezier en passie cliënten naar hun streefgewicht! Door verschillende trainingen en workshops weet ik mijn cliënten goed te coachen en te adviseren. Afvallen moet geen straf zijn!

We kunnen het blijven herhalen: “Afvallen kan iedereen maar daarna begint het pas echt”. Juist door  intensieve begeleiding doen wij er alles aan dat het gewicht stabiel blijft.  Iedereen die het afslankprogramma bij ons heeft gevolgd krijgt een jaar lang gratis na begeleiding.

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk.
Zeker wanneer andere volop genieten van lekkere dingen.
Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen.

Body Slim biedt dat steuntje samen met het uitgebreide assortiment van PowerSlim. We maken voor jou een voedingsschema op maat.

Nicole

 

Ook samen aan de slag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Afslankstudio Body Slim

In Valkenswaard, Bergeijk. Geldrop en Uden zijn onze praktijken gevestigd.

Wil je tips en informatie van ons ontvangen?
Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.