Afvallen met Power Slim

Het Power Slim® afslankprogramma is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het onthouden van koolhydraten en toevoegen van eiwitten. Je hebt geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Lekker eten én gezond kilo’s verliezen onder begeleiding van de diëtistes en voedingsconsulentes van Body Slim. Dat is het Power Slim® afslankprogramma.

Met de juiste voeding kun je wonderen verrichten. Voldoende bewegen, verantwoord eten en je bewust zijn van wat je doet – of juist van wat je achterwege laat. Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren.

Hoe werkt het Power Slim® afslankprogramma?

Het Power Slim® afslankprogramma betekent niet dat je minder gaat eten, maar dat je anders gaat eten. In de eerste fase worden het ontbijt, de lunch en de tussendoortjes vervangen door Power Slim® producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding vindt er een verandering plaats in de stofwisseling.

Drie dagen na de start met het Power Slim® afslankprogramma zijn de aanwezige suikers in je lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is je lichaam verplicht je vetreserve aan te spreken als energiebron. Dit betekent dat het lichaam je vetreserve omzet in bruikbare energie.

De Power Slim® producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Deze eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Door de hoge inname van eiwitten blijft de spiermassa behouden, waardoor de stofwisseling gelijk blijft en daarmee voorkom je het jojo-effect. Tijdens het Power Slim® programma worden je vetreserves verbrand, wat leidt tot afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang.

Het concept bestaat uit drie fases, waarin je elke dag ongeveer zes eetmomenten hebt. De eerste fase is de strikte fase, waarbij je elke 2,5 uur een eetmoment hebt en je weet precies wat je wel en niet ‘mag’ eten. Zodra je 80 % van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee, de overgangsfase. Nu is het zaak om de laatste kilo’s kwijt te raken en te leren hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim-producten langzaamaan te vervangen door ‘gewone’ voedingsproducten zoals graanproducten, zuivel en fruit. Dan krijg je de stabiliteitsfase. Je zit nu op je streefgewicht. Je eet alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim en voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten.

 

Fases

De voordelen van ons afslankprogramma:

  • Door het grote assortiment aan heerlijke PowerSlim producten zijn er vele variaties mogelijk voor een
    aangename en smakelijke maaltijd;
  • Je bereikt gewichtsverlies zonder hongergevoel en vermoeidheidsverschijnselen;
  • zes eetmomenten per dag;
  • Je spiermassa blijft behouden en je stofwisseling blijft hoog;
  • Doordat je elke week op de weegschaal gewichtsverlies ziet, blijf je gemotiveerd;
  • Body Slim ondersteunt je met gratis professionele en persoonlijke begeleiding;
  • Power Slim is een medisch verantwoord afslankprogramma dat zorgt voor gegarandeerd resultaat.

 

Neem contact met ons op!