Afvallen bij Body Slim

Het nieuwe jaar is van start! Hoe staat het met jouw goede voornemens?

Ben jij die overtollige kilo’s ook beu en wil je je fitter en slanker voelen? Deze keer ga jij eindelijk wel je streefgewicht bereiken!  Laat ons je helpen.
Samen  gaan we jouw streefgewicht halen EN behouden. Deze keer gaat het je wel  lukken!

PowerSlim_Beeld_2014-1

Wat houdt ons afslankprogramma in?

De kracht van Body Slim is niet alleen dat we je helpen met afvallen maar juist dat we je een jaar nadat je op gewicht bent nog gratis begeleiden.

Afvallen kan iedereen, slank blijven en je levensstijl wat aanpassen daar heb je de meeste ondersteuning bij nodig.

Je gaat onze producten niet minder eten maar anders. Je normale eten wordt tijdelijk vervangen door de producten. GEEN SHAKES, Wij bieden hoogwaardige producten die gezoet zijn met stevia. Hierbij kun je denken aan brood, crackers, muesli, dessert, wafels, repen, pasta etc.  Heb je geen tijd of ben je veel onderweg hebben we kant en klare smoothies.

Na 3 dagen gaat je lichaam over naar vetverbranding, dit komt omdat je met dit afslankprogramma minimaal aan koolhydraten binnen gaat krijgen. Door de hoge eiwitinname blijft juist je spiermassa en energie behouden zodoende dat je geen jo jo effect krijgt. Met het avondeten mag je gewoon een stuk vlees/vis met groente eten. Je ontvangt van ons een kaart met hierop aangegeven wat je mag hebben met welke groentesoorten en smaakmakers.

De kosten:

Als je interesse hebt om te beginnen start je met een startpakket voor circa 9 dagen. Hierin zit bijna het gehele assortiment om alles zo te leren kennen evenals de supplementen en een gratis kookboek. Zo weet je precies wat je lekker vindt en wat niet dus kun je gerichter jouw favoriete producten kopen. Dit ben je niet verplicht, je kunt ook bepaalde doosjes los kopen maar is niet aan te raden omdat je in het begin niet weet waar je moet beginnen. Het pakket kost € 159,00

Per eetmoment betaal je tussen de €2,50 – €3,00 ofwel ongeveer 7,5- € 10 per dag. Het is een indicatie, dit is afhankelijk hoeveel iemand weegt en wat voor producen je koopt. Je hoeft hierbij bijna geen boodschappen te doen!

Wij vragen geen consultkosten dus er komt verder niets meer bij. Deze wekelijkse kosten zijn alleen in de eerste fase, ben je bijna op je streefgewicht gaan we langzaam de koolhydraten weer toevoegen dus heb je steeds minder producten nodig. Elke week kom je naar ons toe zodat we je kunnen wegen en om de voortgang te bespreken. Wij zijn jouw stok achter de deur! Verder zijn we 7 dagen per week bereikbaar via app en mail mocht je tussendoor nog vragen hebben.

Body Slim is een kickstart naar een gezonde leefstijl!

Body Slim

 

 

Afvallen bij Body Slim, wie zijn wij?

Mijn naam is Nicole Verbeek en ik ben voedingscoach en werk op het hoofdkantoor van PowerSlim.  Al ruim 9 jaar begeleid ik met veel plezier en passie cliënten naar hun streefgewicht! Door verschillende trainingen en workshops weet ik mijn cliënten goed te coachen en te adviseren. Afvallen moet geen straf zijn!

Ik ben er voor je evenals mijn collega diëtistes als motiverende stok achter de deur.

We kunnen het blijven herhalen: “Afvallen kan iedereen maar daarna begint het pas echt”. Juist door  intensieve begeleiding doen wij er alles aan dat het gewicht stabiel blijft.  Iedereen die het afslankprogramma bij ons heeft gevolgd krijgt een jaar lang gratis na begeleiding.

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk.
Zeker wanneer andere volop genieten van lekkere dingen.
Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen.
Body Slim biedt dat steuntje samen met het uitgebreide assortiment van PowerSlim. We maken voor jou een voedingsschema op maat.

voor en na

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Maak NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Afslankstudio Body Slim

In Valkenswaard, Bergeijk. Geldrop en Uden zijn onze praktijken gevestigd.

Wil je tips en informatie van ons ontvangen?
Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.