30 dagen Challenge PowerSlim

Je wilt meer informatie over onze challange. leuk!

Groot gelijk! Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in een 30 dagen challenge waarbij wij jou ga helpen jouw doel te bereiken! Want het is nu eenmaal lastig om af te vallen, samen gaat dit een stuk makkelijker.

Wat houdt de challange in?

Met de afslankchallenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder onze wekelijkse persoonlijke begeleiding. Je komt bij Monique, Lizzy, Evi of Nicole langs en met een van ons ga je het afslanktraject in.  Vanaf 2 januari’17 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd. Je gaat niet minder eten maar anders, tijdelijk de producten van PowerSlim om in vetverbranding t komen. Geen honger, je behoudt je volledige energie.

 

Voor en na Angela

Kosten?

€ 2,50 per eetmoment en je eet 4 tot 5 maal  per dag. Met het avondeten eet je gewoon met het gezin mee. Een stukje vlees of vis met groente.

Vanaf 16 januari starten wij met de 30 dagen challenge. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de 30 dagen afslankchallenge en ga samen met ons de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s. en ontvang een gratis shopper bij deelname!

shopper

Shopper PowerSlim

Stuur een mailtje naar info@body-slim.nl of bel even naar 06-30159841.

Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen dan nemen wij zsm contact met je op.

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht