Body Slim, afvallen met persoonlijke begeleiding in Valkenswaard,Dommelen. Leende, Heeze en BergeijkAfvallen met Power SlimSuccesverhalenNieuwsContact
www.bodyslim.nl
Afvallen met Power Slim

Het Power Slim® afslankprogramma is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het onthouden van koolhydraten en toevoegen van eiwitten. Je hebt geen honger gevoel en geen jo-jo effect.

Lekker eten én gezond kilo's afslanken onder begeleiding van de voedingsconsulentes van Body Slim. Dat is het Power Slim® afslankprogramma.

Met de juiste voeding kun je wonderen verrichten. Voldoende bewegen, verantwoord eten en je bewust zijn van wat je doet - of juist van wat je achterwege laat. Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren.

Daarom heeft Power Slim® een afslankprogramma ontwikkeld om je in fasen te begeleiden naar je streefgewicht en een gezond lichaam.

Het Power Slim® afslankprogramma betekent niet dat je minder gaat eten maar dat je anders gaat eten. In de 1e fase worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door Power Slim® producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding vindt er een verandering plaats in de stofwisseling.

Drie dagen na de start met het Power Slim® afslankprogramma zijn de aanwezige suikers in je lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is je lichaam verplicht je vetreserve aan te spreken als energiebron. Dit betekent dat het lichaam je vetreserve omzet in bruikbare energie.

De Power Slim® producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Deze eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Door de hoge inname van eiwitten blijft de spiermassa behouden waardoor de stofwisseling gelijk blijft, daarmee voorkom je het jojo-effect. Tijdens het Power Slim® programma worden je vetreserves verbrand, wat leidt tot
afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang.
 De voordelen van Power Slim®:

-    Door het grote assortiment aan heerlijke Power Slim®producten, zijn er vele variaties mogelijk voor een     
     aangename en smakelijke maaltijd.
-    Je bereikt een gewichtsverlies zonder hongergevoel envermoeidheidsverschijnselen.
-    Power Slim® is een afslankprogramma  met zes eetmomenten per dag.
-    Je spiermassa blijft behouden en je stofwisseling blijft hoog.
-    Doordat je elke week op de weegschaal gewichtsverlies ziet blijf je gemotiveerd.
-    Body Slim ondersteunt je met professionele gratis begeleiding
-    Power Slim® is een medisch verantwoord afslankprogramma dat zorgt voor gegarandeerd resultaat.

Voor meer informatie ga naar www.powerslim.nl 

Producten
Medisch verantwoord afvallen
Prijzen
Body Slim | Kroonhof 12 | 5551 VT Valkenswaard | Tel. 06-30159841 | E-mail: info@body-slim.nl